cursussen van het HART College

In februari 2016 starten weer twee interessante cursussen van het HART College. Ditmaal is Irene van de Giessen, ervaringsdeskundige en maatschappelijk werker de docent. Zij is gespecialiseerd in de begeleiding van herstelprocessen en ontving in 2015 de landelijke Herstelprijs voor haar werkzaamheden.


Misbruik, trauma en dissociatie; “Op weg naar herstel”.

Voor mannen en vrouwen met ervaringen van misbruik in de jeugd die meer willen weten over misbruik, trauma en dissociatie. Bij deze cursus verwerft u niet alleen inzicht in de relatie tussen misbruik, trauma en dissociatie, maar leert u ook wat posttraumatische symptomen en dissociatie zijn, en op welke manier de gevolgen van het misbruik en de traumatisering tot ontregeling kan leiden. U leert vaardigheden om hiermee om te gaan en werkt aan het verbeteren van uw leven en de relaties met anderen. Download het uitgebreide programma en meld U hier aan!

WRAP: “Plan je eigen leven goed!”

Voor mannen en vrouwen met ervaringen van chronische traumatisering in de jeugd die willen werken aan persoonlijk welbevingen door een persoonlijk ‘levensplan’ te maken. Met WRAP verwerft u meer grip op uw leven, krijgt u handvatten om u beter te voelen en vindt u steun bij mensen die begrijpen wat u ervaart. Download het uitgebreide programma en meld U hier aan!Kijk voor het hele cursusprogramma www.hartcollege.nl. Onze cursussen vinden plaats op de CELEVT locatie: NEST, Laan van Kronenburg 14 1183 AS te Amstelveen. Goed bereikbaar per OV en gratis parkeren.

CELEVT | Laan van Kronenburg 14 | 1183 AS Amstelveen | www.celevt.nl | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | 020 – 3642639   020 – 3642639 | KvK 56697066 | BTW NL