De therapeutische relatie, zo transparant mogelijk!

Workshop: “De therapeutische relatie, zo transparant mogelijk!”

De workshop is bedoeld voor volwassenen met ervaringen van chronische traumatisering in de kindertijd en hun nabije naasten, die meer zicht willen op het realiseren van een goede therapeutische werkrelatie.

Voor uw herstelproces is een transparante en goede relatie met uw therapeut nodig. In de workshop “De therapeutische relatie, zo transparant mogelijk!” wordt ingegaan op belangrijke onvermijdelijke processen in het contact tussen u en uw therapeut. U krijgt de meest belangrijke inzichten die de relatie met uw therapeut tot een optimale samenwerking zullen brengen, gericht op uw herstel.


Deze unieke workshop wordt gegeven door Mw. Dr. Nelleke Nicolai, psychiater en psychoanalyticus. Zij is sinds de jaren zeventig behandelaar van mensen met vroegkinderlijke traumatisering. Door haar jarenlange onderzoek en werkervaring is zij is een expert op dit gebied.

Bekende en veel gelezen boeken van haar hand, zijn onder andere:
Vrouwenhulpverlening en psychiatrie
In de Arena
Handboek Psychotherapie na seksueel misbruik

Tevens publiceert ze artikelen over onder meer Trauma, Emotieregulatie, Hechting, Gender, Chronische stress en De therapeutische relatie in traumatherapie.

Klik hier om u in te schrijven.Praktische informatie:
Datum workshop: 12 november 2015 van 14.00 tot 17.00 uur.
Locatie: Laan van Kronenburg 14, 1183 AS Amstelveen
Kosten: 51,- euro inclusief koffie, thee en cursusmateriaal.
Voor deze workshop geldt een maximum van het aantal deelnemers, dus schrijf u nu alvast in om zeker te zijn van uw deelname.

Klik hier voor de uitgebreide informatie van deze workshop op onze website.