Het projectteam Implementatie ‘De Winter’ heeft haar werkzaamheden op 1 april 2021 afgerond.

De dienstpostbus is gesloten, uw mail wordt niet gelezen of doorgestuurd.

Het projectteam Implementatie ‘De Winter’ heeft haar werkzaamheden op 1 april 2021 afgerond. De maatregelen die naar aanleiding van het rapport van de Commissie De Winter zijn genomen zijn ingevoerd, afgerond of voldoende in gang gezet om door betreffende organisaties en ministeries te worden vervolgd. Dat betekent dat deze dienstpostbus dan ook is gesloten.

  • Meer informatie over de aanpak geweld in de jeugdzorg is te vinden op rijksoverheid.nl(https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/jeugdhulp/aanpak-geweld-in-de-jeugdzorg)
  • Voor vragen over de financiële regeling voor slachtoffers van geweld in de jeugdzorg kunt u terecht bij het Schadefonds Geweldsmisdrijven (Tijdelijke regeling slachtoffers jeugdzorg - Schadefonds
  • Voor informatie over hulp voor slachtoffers van geweld in de jeugdzorg kunt u terecht bij het Centraal Informatie en Expertisepunt: Geweldindejeugdzorginfo.nl - Steun, informatie en erkenning (geweldinjeugdzorginfo.nl)
  • Vragen over het financieren van lotgenotencontact en het indienen van een verzoek tot financiering, kunt u mailen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Voor vragen, opmerkingen en signalen over Geweld in de Jeugdzorg of over de implementatie van de erkenningsmaatregelen, verwijzen wij u graag door naar Contact | Rijksoverheid.nl https://www.rijksoverheid.nl/contact

Met vriendelijke groet,

Het voormalige Projectteam Implementatie ‘De Winter’